Начало | Регистрация | Вход Добре дошъл Гост | RSS
[ Нови съобщения · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MonsteR, LoRdOfDeaD  
Форум » уроци » Уроци » Стратегий
Стратегий
MonsteRДата: Friday, 25.09.2009, 00:42 | Съобщение # 1
Полковник
Група: Администратор
Съобщения: 216
Награди: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Когато тичате използвайте ножа. Така ще тичате по-бързо и в началото на играта ще се доближите бързо до противниковата база. Натиснете обаче клавиш "1" за да ви е избрано силното оръжие, като наближите базата или видите противник само натиснете левия бутон на мишката и вече ще държите силното си оръжие.

*
Някои метални врати или дървени кашони пропускат куршуми. Ако знаете, че зад тях има противник стреляйте през тях. Същото важи за метални шахти. Стреляйте като застанете успоредно на стената, а не под ъгъл, за да преминават куршумите.

*
Когато преминавате покрай ъгли или скрити места винаги поглеждайте за скрит противник, който чака и дебне от засада.

*
В близък бой подскачайте и се движете наляво и надясно, колкото и да е трудно, защото сте под обстрел. Не забравяйте обаче САМО в близък бой. Иначе приклякайте и стреляйте на паузи за по-точна стрелба.

*
Когато по средата на престрелка ви свършат патроните не презареждайте. Натиснете "2" и довършете с пистолет противника, който презарежда или дори с нож "3".

*
Ако чуете противник да стреля, като обезумял поизчакайте зад някой ъгъл докато му свършат патроните и го атакувайте докато презарежда.

*
Ако видите повече противници събрали се на едно място пуснете най-много два изстрела и се скрийте. Така ще вземете малко кръв на някой от тях, но те няма да ви видят. Бързо се предвижете на друго място. Ако ги атакувате фронтално нямата никакви шансове, тъй като те са повече.

*
Когато се движите зад съотборници не ходете плътно зад тях. Стойте на разстояние и леко вляво или вдясно. Ако сте плътно един зад друг противник може да ви очисти и двамата едновременно, тъй като куршумите минават през първия и достигат и този зад него.

*
Ако играете повече хора в отбор играйте задружно. Не тръгвайте сам в битки. Прикривайте се взаимно.

*
Един отбор трябва да има разнообразни оръжия. Не е желателно всички да са снайперисти или всички да са с автоматични оръжия.

*
Не играйте само с терористите или контра-терористите. Сменяйте страните, за да знаете откъде тръгват противниците ви и какви оръжия имат (има оръжия които притежават само терористите или такива, които могат да се ползват само от конра-терористите).

*
Използвайте слушалки със силен звук. Спирайте за момент, за да чуете дали има други освен вашите стъпки. Ако има такива спрете да се движите и изчакайте тичащия противник да попадне в засадата ви.

*
Промъквайте се ако знаете, че противника е наблизо. Това става със задържането на SHIFT.

*
Когато изкачвате стълба на някоя сграда и знаете, че горе има противник се качвайте безшумно. Това става със задържане на клавиша за клякане. Иначе той ще ви чуе и скоро ще полетите умрял от стълбата.

*
Използвайте камерите на картите, които имат такива. Примерно нивото cs_assault, за да следите противника.

*
Разучавайте картите и всичките им скрити места и пътища от едно място до друго. Това е важно, за да хващате противника в гръб.


 
Форум » уроци » Уроци » Стратегий
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: