Начало | Регистрация | Вход Добре дошъл Гост | RSS
[ Нови съобщения · Потребители · Правила на форума · Търсене · RSS ]
  • Page 1 of 1
  • 1
Forum moderator: MonsteR, LoRdOfDeaD  
Форум » уроци » Уроци » Как да разпознаваме хакерите
Как да разпознаваме хакерите
MonsteRДата: Friday, 25.09.2009, 00:17 | Съобщение # 1
Полковник
Група: Администратор
Съобщения: 216
Награди: 2
Репутация: 1
Статус: Offline
Доста от Вас са се чудили как да разпознаят видовете хакове ето сега в тази тема ще ви обясня може и да не е толкова нужна но на някои може да им потрябва... :wink:
I. Дисаблер или така наречения aim hack, също така срещан и като CD HACK > Лесно се разпознава (според мен). 1: Като стреля мерника му се клати около главата на врага (ест ако е настроен на bot 1, тоест да бие глави),
2. Играча не го лови флаш (ест ако така е настроен дисаблера),
3: Мерника на хакера лепне от враг на враг,
4: Следене по стени (може някой да не е толкова глупав за да ги следи по стените, за това внимавайте). Това са . Мисля, че е лесно хващането на играч който играе с дисаблер. :wink:
II. Wall Hack ! Има доста видове Wall Hack-ове но всичките правят едно и също, внимавайте защото при уалловете е малко трудно октриването на играча който го ползва затова трябва да се внимава.
1: Следене по стените.
2: Играчът не го лови флаш (естествено ако е така настроено).
3: Доста често излизане на стрелба и то с глава (ест половината ще кажат мога да те чуя но при уалловете ти излиза направо с глава на втория - третия коршум) . Мисля, че са това, все пак внимавайте защото уалловете са най-трудните за откриване хакове. :wink:
III. Speed Hack ! Няма как да не го разпознаете просто си личи от първия убит човек.
1: По бърза скорост на вървене от другите играчи,
2: Когато стреля някой (автоматик) мерника му играе толкова много все едно играча е изпил 10 галона с вино,
3: Лепнене на мерника от играч на играч,
4: Не го лови флаш. Това е за speed hack-овете, най-лесното хващане на играч който играе със Speed. Естествено има и такъв вид спийд хак който се казва ECC и може би половината от Вас не са го чували, той пак си има спийд същите са работите като при другите спийд хакове само че при него има едно нещо което другите го нямат, то е че по време на игра (до като не умре) постояно играчът се върти във кръг (може да не сте виждали такова нещо повечето от Вас), някой ще си помислят че е номера със стрелките като натиснеш лявата и в лява страна почва но това е сравнително бързо даже веднъж като гледах такъв хакер ми стана лошо даже. shock
Еми това е от мен, дано сте запомнили някои нещица от урока ми. :wink:


 
Форум » уроци » Уроци » Как да разпознаваме хакерите
  • Page 1 of 1
  • 1
Search: